Portfolio

Pasteltekening

Een pasteltekening wordt gemaakt met pastelpotloden van Faber Castell. De laatste jaren is dit medium een van Denise haar favorieten geworden om mee te werken. Heb je interesse in een pasteltekening of ander soort portret? Neem dan contact op via info@denises-art.com of via het contactformulier.

Grafiet tekening

Een grafiet tekening wordt gemaakt met Faber Castell potloden, wat een goed en professioneel merk is. Verder wordt hiervoor sterk en glad papier gebruikt, waardoor het mogelijk is om gedetailleerd te werk te gaan. Heb je interesse in een tekening? Neem dan contact op via info@denises-art.com of via het contactformulier.

Gedetailleerde schets

Een gedetailleerde schets zit tussen een gedetailleerd portret en een 30 minuten schets in. Deze schetsen worden gemaakt op beige-kleurig schetspapier van Strathmore met pastelpotloden. Er is keuze uit bruine, grijze en witte tinten of geheel in kleur. Aanpassingen van kleuren zijn mogelijk, zoals de ogen of de kleding in de kleur als op de foto en de rest in bruintinten. Formaatkeuze is A5,  23×30 of 28×35. Kijk hier voor de tarieven.

Voorbeelden van schetsen in kleur:

Voorbeelden van schetsen in bruintinten:

Gedetailleerde schetsen van personen:

30 minuten schets

Indien je weinig te besteden hebt, maar toch heel graag een unieke tekening wil hebben van je trouwe huisdier, kun je door Denise voor maar €20 een 30 minuten schets laten maken op A5 formaat. Deze tekeningen worden gemaakt op schetspapier van Strathmore. Ook is er keuze uit de kleuren grijs en beige. Lees hier meer over deze schetsen.

Mixed media

Deze ‘mixed media’ tekeningen zijn gemaakt met verschillende materialen. Alle materialen zijn mogelijk om te combineren, zoals kleurpotlood en grafiet of witte pastel en grafiet.
Heb je interesse in zo’n tekening? Neem dan contact op via info@denises-art.com of vul het contactformulier in.

Miniatuurtjes

Een miniatuur portretje (pastel of grafiet) is een mini tekening van 10x10cm in een basic lijstje van 12x12cm. Ideaal om cadeau te geven! Heb je interesse in zo’n portretje? Neem dan contact op via info@denises-art.com of vul het contactformulier in.


A6jes

Een pastel- of grafiet tekening van 10x15cm in een mooi zwart of wit fotolijstje van 13x18cm. Inclusief witte passe-partout, wat de tekening beschermd en het geheel er extra mooi uit laat zien. Ook ideaal om cadeau te geven!

Meer informatie over deze portretjes